HangBelly BBQ Logo

Wij staan voor u klaar!

Winter BBQ

Winter BBQ Catering

Ben jij van plan om een winter barbecue te geven maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan ben je bij HangBelly op het juiste adres! Het lijkt natuurlijk allemaal heel simpel om een barbecue te organiseren in de winter, maar is dat wel zo simpel? Met onze tips denken wij van wel! 

Waar denk je nou als eerste aan in de winter? Dat is natuurlijk de kou dus zorg ervoor dat je iedereen duidelijk maakt dat het om een barbecue gaat en daarom iedereen warm gekleed moet komen! Ga je zelf zorgen voor de gerechten? Zorg er dan voor dat de gerechten passen bij de tijd van het jaar. En tot slot zorg ervoor dat er genoeg warmtebronnen zijn zodat er niemand in de kou van zijn lekkere winter gerechten moet genieten. Heb je helemaal geen zin om dit allemaal zelf te regelen? Dan staat HangBelly natuurlijk altijd voor jou klaar! 

Catering wel of niet?

Soms kom je er al heel snel achter dat iets uitbesteden veel stress kan besparen. Werkt dit ook zo bij de catering? Ja in de meeste gevallen wel, want vaak als je iets voor grote groepen gaat organiseren is het zo dat je te maken krijgt met heel veel verschillende voorkeuren en diëten. En om dat zelf allemaal te regelen is vaak een gedoe. Dus ben je van plan een groot feest te geven voor jezelf of je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

HangBelly BBQ

Ook Zin In Zo’n (H)eerlijke BBQ Catering?

Let's Meat!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!