HangBelly BBQ Logo

Passie Voor BBQ, Al Meer Dan Een Kwart Eeuw

Over Ons

Origineel

(H)eerlijk

Verantwoord

Toen ik voor mijn 25e verjaardag een Weber BBQ kreeg, had ik nooit gedacht dat ik een BBQ Catering bedrijf zou oprichten.
Maar het leven kan soms raar lopen…..

Het aantal Weber BBQs werd al snel uitgebreid naar 8 stuks. Maar tegenwoordig verzorgen wij uw unieke BBQ ervaring op een van onze vijf, volledig naar eigen ontwerp gebouwde, BBQ-Trailers zoals The Beast, onze Square Fyre, de Yakitori Braai-Trailer of onze Pizza Party-Trailer die wij graag tijdens de catering bij u inzetten! 

BBQ en Catering is onlosmakelijk met ons leven verbonden. Het levert zo enorm veel energie op wanneer we weer een succesvolle catering hebben verzorgd. Ook zijn we altijd blij met, en dankbaar voor, alle positieve reacties die we mogen ontvangen. (En het zijn er veel zeg!). Naast onze passie voor BBQ, hebben wij een net zo grote passie voor het “in de watten leggen” van onze klanten.
Ontzorgen noemen wij dat! 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u een unieke BBQ-ervaring met ons beleeft. Of het nou gaat om een catering of workshop, wij houden altijd vast aan de drie pijlers: origineel, (h)eerlijk en verantwoord. Wilt u meer weten over deze pijlers? Bekijk dan onze beloftes!

HangBelly BBQ went USA

In 2019 heeft HangBelly BBQ op uitnodiging meegedaan aan de World Food Championships! De WFC is een van de drie grootste BBQ wedstrijden ter wereld en werd gehouden in Orange Beach, Alabama. Er waren in totaal maar liefst 600 teams die aan de wedstrijden deelnamen. Het was een week lang één groot BBQ-wedstrijd feest! 

Na deze week zijn we rond gaan rijden en hebben in de resterende tijd maar liefst drie staten bezocht. Iedere dag reden we ergens anders heen om de reis langs vele Amerikaanse BBQ locaties te maken voor nieuwe ideeën en smaken. We kijken nog steeds met heel veel plezier terug naar de unieke ervaringen die we daar hebben opgedaan. Deze ervaringen proberen wij altijd te verwerken in ons eigen Real American BBQ Concept. Iets waarin we volgens velen nog in slagen ook!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!