HangBelly BBQ Logo

U Vraagt, Wij leveren!

Vega BBQ

Vega BBQ voor catering

Is het weer tijd voor je jaarlijkse bedrijfsfeest? Of staat er een buurt feest op de planning? Denk ook eens aan een vega bbq! De befaamde barbecue catering van Hangbelly BBQ maakt op verzoek de lekkerste vegetarische gerechten. Bij HangBelly ben je als vegetariër ook helemaal op de juiste plek! Ons brede assortiment barbecues bereiden de heerlijkste vegetarische en vleesgerechten op locatie. jij en je collega’s, sportteam of buurtgenoten krijgen de avond van hun leven. HangBelly zal je niet snel vergeten!

Ondernemer Rene de Regt staat samen met zijn team garant voor een onvergetelijk event! Niet alleen heerlijk eten maar natuurlijk ook een geweldige sfeer. Uiteraard hoef je de afwas niet zelf te doen want HangBelly BBQ laat alles schoon en fris weer achter.

Onze koks en grillmeesters zijn in staat om kleine groepen vanaf 15 personen te voorzien van een heerlijke bbq, maar wij draaien onze handen ook niet om voor grote feesten en partijen tot 500 personen. Spreekt dit je helemaal aan? Wacht dan niet langer en vraag een offerte aan!

HangBelly BBQ verzorgt naast een fantastische catering ook diverse Workshops klik hier voor meer informatie

 

Vegetarische BBQ

Je hoort het steeds vaker gaan over vegetarische gerechten en recepten. Maar waarom wordt er bij een barbecue altijd direct gedacht aan vlees en vis? Dit komt omdat veel mensen er niet van bewust zijn dat er heel veel verschillende soorten groentes ook op een barbecue kunnen.  Daar wil HangBelly verandering in aan brengen, wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier moet kunnen genieten van een heerlijke barbecue! Lijkt het jou leuk dat wij een keer langskomen om de catering te verzorgen? Zo ja, dan gaan wij zorgen voor de lekkerste vegetarische gerechten en een gezellige sfeer! Wilt u meer over ons te weten komen? klik dan hieronder.

HangBelly BBQ

Ook Zin In Zo’n (H)eerlijke BBQ Catering?

Let's Meat!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!