HangBelly BBQ Logo

Onze pronkstukken!

De barbecue uitrusting van Hangbelly bbq

The CoolCar And The Beast

Een koel-vrieswagen en een beest! Hiermee kunnen hele grote groepen van geweldig BBQ eten genieten. Onze grootste groep met deze combinatie was tijdens de Roverway 2018 op het Scoutinglandgoed in Zeewolde. We hebben toen maar liefst 4.500 internationale scouts van eten voorzien!

the-beast
BBQ Catering Square Fryer

Square Fyre

Deze Square Fyre zorgt écht voor gezelligheid. Met z’n allen rond het vuur staan en vlammen maar! De Square Fyre zetten wij graag in tijdens onze catering. Hij komt de sfeer altijd ten goede!

Yakitori-Braai Trailer

Onze Yakitori-Braai Trailer waar oost, zuid treft. Aan een kant een Japanse Yakitori (alles op een stokje) grill en aan de andere kant een Zuid-Afrikaanse Braai, best of both worlds!

HangBelly BBQ
bbqtrailer

BBQ-Smoker Trailer

Voor alle klussen en evenementen gebruiken wij de BBQ-Trailers. Deze hebben vaak een combinatie van een grill, een barbecue, een rookoven, koelingen, afwas en een werkplek en ga zo maar door. De foto die hierbij staat was de eerste BBQ-trailer die we zeven jaar geleden hebben laten bouwen.

The Pizza Party Trailer

Met deze leuke trailer maken wij ter plaatse heerlijke pizza’s! De ingrediënten hebben we bij ons dus we kunnen van alles maken! Wat dacht u van een American pizza met stukjes hamburger, traag gegaarde pulled pork of gerookte kipstukjes?

 
HangBelly BBQ Catering Pizza Trailer

Is Dit Dan Alles?!

Nee zeker niet! Dit is slechts een fractie van de apparatuur die wij gebruiken. U kunt het zo gek niet bedenken op BBQ gebied, of wij hebben het. Zo hebben wij onder andere Dutch Oven’s, Kamado, Kip-Grill, Rookoven en uiteraard de iconische kogel BBQ’s, zowel van Weber als van Napoleon Grills.

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!