HangBelly BBQ Logo

Gezellig, Nieuwe Dingen Leren, Smullen!

Workshops

BBQ Workshop en meer

Op zoek naar een leuke bbq workshop? Of een andere workshop waarbij je als team gaat samenwerken?

Wij vinden het geweldig om je de kneepjes van ons vak te leren!

Uiteraard in een gezellige, veilige en (h)eerlijke omgeving. Niets is leuker dan een compleet verzorgde workshop. Leer nieuwe dingen op BBQ-gebied, bak een heerlijke taart of shake voortaan de lekkerste cocktails. Eerst genieten en achteraf natuurlijk smullen geblazen!

BBQ Workshop ( vanaf 12 personen):

Bij de workshops gaan we in op zaken als: kerntemperatuur, verschillen in apparatuur, low & slow, high & fast, direct en indirect BBQ’en, temperatuurcontrole.
We gaan aan de slag met kruiden, rubs, marineren, aflakken en nog veel meer!
Met onze BBQ Workshop ben je een hele middag lekker samen bezig en als beloning mag al dat lekkers natuurlijk ook op gegeten worden.
Tijdens Workshop is er ruimte genoeg voor individuele leerwensen en alle brandende vragen worden zo goed mogelijk behandeld. Jij verlaat de workshop als bbq-expert. U steelt daarmee natuurlijk de show tijdens uw eigen bbq feestje thuis!

Prijs op aanvraag
de prijs is geheel afhankelijk van uw wensen ( vis, vlees, luxe vleessoort e.d.) en het aantal personen.

 

 Taart Workshop ( vanaf 8 personen )

 Ook uw taart workshop verzorgen wij graag! Hiervoor hebben we een ontzettend leuke samenwerking! Tijdens deze workshop ga je aan de slag   met een thema taart en ga je de fijne kneepjes leren van het versieren met fondant! Of het nou om een zelfgemaakte bruidstaart gaat, of je gaat   aan de slag met een taart om collega’s te bedanken, alles kan! 

 Deze workshop is ook eenvoudig te combineren met de bbq workshop en/of workshop cocktails maken.

 Workshop Cocktails maken ( vanaf 10 personen )

 Het feest kan beginnen met deze uitgebreide workshop cocktails maken! Is bakken en braden niets voor jou, maar ben je dol op lekkere drankjes?   Organiseer dan met je met je vrienden, familie of collega’s een topavond met de mooiste en lekkerste cocktails. 
 Stel je voor dat de ene helft van de groep heerlijke gerechten staat te bereiden op onze bbq’s, een tweede groepje het toetje maakt tijdens de   workshop taart maken en jij met je groepje de drankjes verzorgt?! Dank staat je dag/avond natuurlijk garant voor een hit!

Wij regelen alles

 Alles workshop begint met een goede voorbereiding! Daar weten wij natuurlijk alles van. Wij zorgen dat onze gasten vanaf het eerste moment   ontzorgd en verzorgd worden. De spullen staan netjes klaar, evenals een drankje om in de stemming te komen.

 Na afloop ruimen wij alles netjes op, gaat het afval met ons mee en maken wij alles schoon om de volgende workshop te kunnen verzorgen. Wij zijn  pas tevreden als alle deelnemers een gezellige dag hebben gehad, veel nieuwe dingen hebben geleerd en heerlijk hebben gegeten en gedronken. 

 Heeft u zin in een super gezellige en leerzame workshop? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk   contact met u op.

 

HangBelly BBQ Workshops
HangBelly BBQ Workshops

Ook Zin In Zo’n Gezellige Workshop?

Let's Meat!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!