HangBelly BBQ Logo

Gezellig, Nieuwe Dingen Leren, Smullen!

Workshops

BBQ, Cocktail En Taart Workshops

Wij vinden het geweldig om u de kneepjes van het vak te leren. Uiteraard in een gezellige, veilige en (h)eerlijke omgeving. Niets is leuker dan een compleet verzorgde workshop. Leer nieuwe dingen op BBQ-gebied, bak een heerlijke taart of shake voortaan de lekkerste cocktails. Eerst genieten en achteraf natuurlijk smullen geblazen!

Bij de workshops gaan we in op zaken als: kerntemperatuur, verschillen in apparatuur, low & slow, high & fast, direct en indirect BBQ’en, temperatuurcontrole, kruiden (rubs, marineren en aflakken) en nog veel meer! Onze workshops zijn super interactief. Laat uw vragen meteen horen en wij hebben het antwoord. Zo kunt u straks uw nieuwe kennis zelf toepassen achter uw eigen BBQ. Liever een taart of cocktail workshop? Of een combinatie van deze workshops? Ook dit verzorgen wij graag voor u! Wij werken met een super leuke flairtender (cocktail shakester) en een fondant-taartenbakker samen. De mannen achter de BBQ en de dames shaken de cocktails, daarna samen genieten van lekkere hapjes en drankjes. (Mag natuurlijk ook andersom, wij zijn de moeiijksten niet ;-)..)

Alles staat netjes klaar en samen beginnen we met het opstoken van de BBQ’s, want daar begint het allemaal mee. Na afloop ruimen wij alles netjes op, gaat het afval met ons mee en maken wij alles schoon om de volgende workshop te kunnen verzorgen. Wij zijn pas tevreden als alle deelnemers een gezellige dag hebben gehad, veel nieuwe dingen hebben geleerd en heerlijk hebben gegeten en gedronken. 

Heeft u zin in een super gezellige en leerzame workshop? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

HangBelly BBQ Workshops
HangBelly BBQ Workshops

Ook Zin In Zo’n Gezellige Workshop?

Let's Meat!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!