HangBelly BBQ Logo

Hier zijn we trots op:

Referenties

Bedrijfs bbq Finanxe

Door: Frans Derks

No-Bullshit Bedrijfs BBQ

Nu ons leven zich meer en meer naar buiten verplaatst, is de BBQ een niet meer weg te denken onderdeel. Rene legt hier al meer dan 25 jaar zijn hele ziel en zaligheid in en doorkruist met zijn totaalconcept het hele land om anderen te ontzorgen. En dat vuurtje brandt nog wel even.
Rene heeft hier met zijn bedrijf nog veel meer aan toegevoegd. Hij spreekt liever van een totale BBQ-ervaring. Naast 8 Weber-barbecues gebeurt dit vanuit naar eigen ontwerp gebouwde BBQ-trailers zoals The Beast, The Square Fyre, de Yakitori Braai-Trailer, of een Pizza Party-Trailer die het geheel tijdens ’n catering extra cachet en smoel geven. Uit ‘de enthousiaste en positieve reacties geven ons zoveel energie, dat gevoel is onbetaalbaar’, spreekt pure passie en liefde voor het vak.

Een BBQ-ervaring bij Rene is onderdeel van een BBQ-cultuur die veel verder gaat en waar hij continu in investeert. Zo is het mogelijk een BBQ-workshop te boeken met collega’s, familie, buurt, enz. Op uitnodiging samen met 600 teams in 2019 meedoen aan de World Food Championships in Orange Beach, Alabama, een geweldige beleving en ervaring, maar ook bewijs dat hij open staat voor alle nieuwe ontwikkelingen en trends.

HangBelly houdt altijd vast aan drie pijlers: origineel, (h)eerlijk en verantwoord. Expliciet vastgelegd in ‘de beloftes’ op zijn eigen website hangbellybbq.nl. Rene gelooft heilig in netwerken en gezien zijn vele volgers op LinkedIn beheerst hij dat kunstje als geen ander. Als ik naar buiten kijk, komt uitvinding van George Stephen je vandaag weer goed van pas! ”Meat’ you anywhere Rene. Goede zaken vanuit Groesbeek!’.

50 jaar HACO

50 ᴊᴀᴀʀ ʜᴀᴄᴏ, ᴡᴀᴛ ᴇᴇɴ ꜰᴇᴇꜱᴛ!!!

En dat HangBelly BBQ de bbq en de pizza’s mocht verzorgen was natuurlijk geweldig!
Maar liefst 400 gasten hebben we mogen voorzien van onder andere heerlijke runderburgers, Indonesisch gemarineerde kippendijen, vers gerookte zalm wraps, spareribs en ga zo maar door!
Ook was het geweldig om weer samen te kunnen werken met mijn grote vriendin Fréderique Koopmans die met haar bedrijf Perfectly Balanced cocktails de heerlijkste cocktails en mocktails stond te maken en natuurlijk de muziek van vriend en Etienne la Faille dit aangevuld met een lokale ambachtelijke brouwerij en een mooi aantal zakelijke relaties van Haco Lichtreklame BV – Haco Groep zoals onder andere Zeeuw & Zeeuw Kia!

Wat een feest en wat een mooi bedrijf

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!