HangBelly BBQ Logo

U Vraagt, Wij Braaien!

BBQ Catering

De (H)eerlijkste BBQ Catering van Nederland

Een catering is voor ons pas geslaagd als alle gasten tevreden zijn. Gelukkig hebben we in de afgelopen jaren ontelbare mooie reacties mogen ontvangen. En daar zijn we trots op!

BBQ Catering:

De opties voor bbq catering zijn eindeloos. Naast vlees, vis en gevogelte kunnen wij ook wildgerechten maken, maar ook met de vegetarische en veganistische keuken zijn wij goed bekend. Wij houden uiteraard ook rekening met allergenen en andere wensen zoals o.a. halal en kosher.

Vegetarische BBQ

De vegetarische bbq neemt snel toe aan populariteit! Vaak ligt er vlees en vis op de grill, maar wat nou als je vegetarisch eet? Dan wil je ook graag die lekkere kooltjessmaak en rooksmaak proeven in plaats van die eeuwige salade en brood. Onze vegetarische gerechten staan garant voor een heerlijke bbq beleving.

BBQ en allergien:

Wij houden rekening met zoveel mogelijk allergenen tijdens onze catering werkzaamheden. Een gluten of noten allergie evenals een intolerantie voor koemelk, wij nemen dit ontzettend serieus! Het wel altij belangrijk om dit vooraf te melden zodat we kruisbesmetting kunnen uitsluiten.

Werkwijze:

We zijn ruim van te voren aanwezig om alles uit te pakken, op te bouwen en te beginnen met het opstoken van de BBQ. Als de BBQ’s warm zijn gaan we pas echt aan de slag met onze passie voor BBQ en het bezorgen van een onvergetelijke BBQ-ervaring. Pas als iedereen genoeg, en lekker, heeft gegeten gaan wij weer inpakken om vervolgens alles schoon te maken, af te wassen en alles wederom gereed te maken voor de volgende catering.

Wij kunnen ook voor gekoelde drankjes zorgen en zelfs een biertap hebben wij in ons assortiment! We gaan graag met u in gesprek om de opties te bespreken en toe te lichten. We hebben ooit catering verzorgd voor 4.500 personen. Niks is ons te gek!
 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

HangBelly BBQ Catering
HangBelly BBQ

Ook Zin In Zo’n (H)eerlijke BBQ Catering?

Let's Meat!

Chat openen
Hulp nodig?
HangBelly BBQ Chat
Hey! Waarmee kunnen we je helpen?!