Benodigdheden

  • 1 theelepel Korianderpoeder (Ketoembar)
  • 2 theelepels Gemberpoeder (Djahé)
  • 50 milliliter vissaus
  • 60 milliliter Citroensap
  • 120 milliliter Witte Wijnazijn
  • 12 teentjes Knoflook
  • 150 gram Rode Peper
  • 300 gram Suiker

Bereidingswijze

  1. Richt de bbq in voor indirecte warmte op 150-170 graden
  2. Maak de pepers schoon en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes
  3. Snij de pepers zo klein mogelijk (gebruik eventueel de knoflookpers)
  4. Pel de knoflook teentjes en knijp deze door de knoflookpers
  5. Meng de peper, knoflook, gember,- en korianderpoeder met het citroensap
  6. Doe de witte wijnazijn, vissaus en suiker in een aluminium bak en plaats deze op de bbq
  7. Voeg de peper toe zodra het mengsel kookt en laat dit 4 minuten doorkoken
  8. Laat de saus afkoelen en eet smakkelijk!

Vraag offerte aan