Menukaart

Hadden we al gezegd dat  wij er ALLES aan doen om uw feest tot een belevenis te maken? Wilt u een heel varken op de BBQ, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen!

BBQ Buffet?natuurlijk kan dat ook!

Menu suggesties

Onze specialiteit:

Fingerfood BBQ

Tijdens uw feest worden er doorlopend "kleine" gerechtjes uitgeserveerd, telkens een smaaksensatie en dus voor iedereen wat wils. Wij krijgen  altijd de grootste complimenten als wij onze fingerfood belevenis  hebben mogen presenteren,  EEN ECHTE AANRADER!!!

Natuurlijk verzorgen wij ook vaak  BBQ buffetten, met heerlijke spare-ribs, kip, (limburgse) worsten, de overheerlijke jalapeno-cheddar sausage, zalm en ga zo maar door. U Vraagt, Wij Braaien.

  Build your own burger

Een zeer gewaardeerd concept, verschillende soorten broodjes, verschillende soorten sla en vele toppings als jalapeno pepers, tomaat, paprika, ananas, uitgebakken spek, kaas, uienringen en natuurlijk afgemaakt met een heerlijke saus. Wij zorgen dat uw hamburger perfect gegrild wordt en u mag hem lekker beleggen met wat u maar wilt!  Wij beschikken over een groot koelbuffet zodat alle toppings ook tijdens een warme dag heerlijk vers blijven!

Heel varken aan het spit

Workshops

Het overbrengen van kennis vinden wij een uitdaging en daarom verzorgen wij ook workshops voor groepen. Op uw locatie of centraal bij ons in het geografisch middelpunt van Nederland, Zeewolde

Festivals

Ook kunt u ons op festivals tegenkomen.

En als u zelf een festival, braderie, wedstrijd of (jaar)markt organiseert willen wij  u graag ondersteunen met de culinaire invullig