Over HangBelly BBQ

Bij HangBelly BBQ

begrijpen we dat vlees

van dieren komt.....

Bij HangBelly BBQ

werken uitsluitend enthousiaste mensen

Alleen als alles optimaal verloopt ervaart u de perfecte dag en dat is wat u wilt op uw feest,. Bij HangBelly BBQ werken we uitsluitend met mensen die een liefde hebben voor BBQ, gastvriendelijkheid en service om u en uw gasten de onvergetelijke BBQ ervaring te geven waar u nog lang met plezier aan terug zult denken.

HangBelly BBQ is, als bedrijf, gecertificeerd door WEBER om te werken als Demo kok en WEBER Workshop Chef en ook Gecertificeerd als Grill Force bedrijf voor Napoleon Grills!

Natuurlijk blijven we bij HangBelly BBQ investeren in onze toekomst  en opleidingen. Zo zijn wij er trots op dat HangBelly BBQ officieel door WEBER gecetrificeerd is  om namens WEBER Demonstraties en Workshops te verzorgen. Het kan dus zomaar gebeuren dat u ons bij een WEBER  Dealer tegenkomt!

CERTIFIED BY WEBER

En daarom vinden wij dat deze dieren een goed leven gehad moeten hebben, Vrije uitloop kippen, scharrelvarkens en biologisch gehouden runderen. Eerlijk vlees en dat proeft u!

Bij HangBelly BBQ overtreffen we graag

uw verwachtingen

Het mooiste vinden wij het als u en uw gasten na afloop tegen ons zeggen dat het echt boven verwachting was, zo heerlijk en zo goed verzorgd! Want wij weten hoe mond-tot-mond reclame werkt en daar zijn we trots op.

Bij HangBelly BBQ

zijn we pas tevreden

als u dat bent!!!

Zo hebben wij altijd eerst contact  met u , het maken van een standaard menu is misschien makkelijk maar in onze optiek heeft elke klant zijn eigen wensen want alleen zo kan het een TOP feest worden!

BBQ Wedstrijden


Zijn er dan ook BBQ Wedstrijden?

Jazeker!
Zo zijn wij gecertificeerd jurylid  bij de:

KCBS (Kansas City BBQ Society)

WBQA (World BBQ Association)

SCA (Steak Cookoff Association)

En sponsor van:

NKBBQ (Nederlandse Barbecue Stichting)


Daarnaast heb ik, samen met drie andere juryleden, een eigen BBQ-wedstrijdteam

onder de naam Beter wordt het niet BBQ-Team.

U begrijpt dat wij veel met BBQ'en bezig zijn, maar dat vinden wij heerlijk,

wij doen dat uit PASSIE!

Meer lezen over ons wedstrijd BBQ team? KLIK!

Waarom kiezen voor HangBelly BBQ

Natuurlijk en juist omdat we bij HangBelly BBQ

blijven investeren in Kwaliteit zijn wij ook door

Napoleon Grills gecertificeerd Grill Force Member,

dus ook voor Napoleon Grills kunt u onze

enthousiaste Grill Masters tegenkomen!

CERTIFIED NAPOLEON

GRILL FORCE MEMBER


Over HangBelly BBQ


Passie voor BBQ

al meer dan een kwart eeuw!!!


Toen ik voor mijn 25e verjaardag een Weber BBQ kreeg had ik nooit gedacht dat ik ooit nog eens een BBQ Catering bedrijf op zou richten.

Maar het leven kan soms raar lopen, ondertussen hebben wij niet meer 1 Weber BBQ maar hebben wij er een stuk of 8, en buiten de Webers bestaat het arsenaal onder andere uit 5 unieke BBQ-Trailers, een spiess-grill, een paar Ugly Drum Smokers en een kamado.

Bijzonder trots zijn wij op onze vijf, volledig naar ons eigen ontwerp gebouwde,

BBQ Trailers die wij graag tijdens de catering bij u inzetten!

Ondertussen zijn er alweer plannen voor een unieke bbq trailer en liggen de onderdelen daarvoor alweer bij het staalconstructie bedrijf die de trailer weer zal gaan bouwen, nog even en we hebben er weer een uniek stuk bij!


Ondertussen is BBQ en catering onlosmakelijk met ons leven verbonden, de energie die het oplevert als we weer een catering hebben verzorgd en we (weer) alleen maar positieve reacties krijgen heeft ervoor gezorgd dat wij gewoon verslaafd zijn geraakt aan het "in de watten leggen" van onze klanten, ontzorgen noemen wij dat!


Ons motto is dan ook:

U Vraagt, Wij Braaien