Menukaart

REAL AMERICAN BBQ

en alle soorten catering die u wenst!

HangBelly BBQ

Menukaart, oftewel wat mogelijkheden

Menu suggesties

Onze specialiteit:

Fingerfood BBQ

Tijdens uw feest worden er constant "kleine" gerechtjes uitgeserveerd, telkens een smaaksensatie en dus voor iedereen wat wils. Wij krijgen altijd de grootste complimenten als wij onze fingerfood belevenis hebben mogen presenteren, EEN ECHTE AANRADER!!!

Build your own burger

Een zeer gewaardeerd concept, verschillende soorten broodjes, verschillende soorten sla en vele toppings als jalapeno pepers, tomaat, paprika, ananas, uitgebakken spek, kaas, uienringen en natuurlijk afgemaakt met een heerlijke saus. Wij zorgen dat uw hamburger perfect gegrild wordt en u mag hem lekker beleggen met wat u maar wilt! Wij beschikken over een groot koelbuffet zodat alle toppings ook tijdens een warme dag heerlijk vers blijven!

BBQ Buffet,

natuurlijk kan dat ook!

Natuurlijk verzorgen wij ook vaak BBQ buffetten, met heerlijke spare-ribs, kip, (limburgse) worsten, de overheerlijke jalapeno-cheddar sausage, zalm en ga zo maar door. U Vraagt, Wij Braaien.

Heel varken aan het spit

Hadden we al gezegd dat wij er ALLES aan doen om uw feest tot een belevenis te maken? Wilt u een heel varken op de BBQ, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen!

Het overbrengen van kennis vinden wij een uitdaging en daarom verzorgen wij ook workshops voor groepen. Op uw locatie of centraal bij ons in het geografisch middelpunt van Nederland, Zeewolde

Workshops

Festivals

Ook kunt u ons op festivals tegenkomen.

En als u zelf een festival, braderie, wedstrijd of (jaar)markt organiseert willen wij u graag ondersteunen met de culinaire invullig