Over HangBelly BBQ

REAL AMERICAN BBQ

en alle soorten catering die u wenst!

HangBelly BBQ

Over HangBelly BBQ

 

Passie voor BBQ, al meer dan een kwart eeuw!!!

 

Toen ik voor mijn 25e verjaardag een Weber BBQ kreeg had ik nooit gedacht dat ik ooit nog eens een BBQ Catering bedrijf op zou richten.

 

 

Maar het leven kan soms raar lopen, ondertussen hebben wij niet meer 1 Weber BBQ maar hebben wij er een stuk of 8, en buiten de Webers bestaat het arsenaal onder andere uit een spiess-grill, een paar Ugly Drum Smokers en een kamado.

Bijzonder trots zijn wij op onze beide, volledig naar ons eigen ontwerp gebouwde,

BBQ Trailers die wij graag tijdens de catering bij u inzetten!

Tevens wordt er keihard gewerkt aan de bouw van nog twee unieke BBQ Trailers. Maar aangezien we ook dat meteen goed willen doen duurt dat best lang....

 

Ondertussen is BBQ en catering onlosmakelijk met ons leven verbonden, de energie die het oplevert als we weer een catering hebben verzorgd en we (weer) alleen maar positieve reacties krijgen heeft ervoor gezorgd dat wij gewoon verslaafd zijn geraakt aan het "in de watten leggen" van onze klanten, ontzorgen noemen wij dat!

 

Ons motto is dan ook:

U Vraagt, Wij Braaien

 

En hoewel wij onze roots, onze basis, in de Real American BBQ gerechten en apparatuur hebben, maken en leveren wij praktisch alle denkbare soorten cateringen!

Of het nu gaat over een stamppotten buffet, een soepen buffet, een chinees/indisch buffet of wat voor buffet dan ook, wij maken het voor u en gebruiken daar bij voorkeur eerlijke en lokale producten voor!

BBQ Wedstrijden

 

Zijn er dan ook BBQ Wedstrijden?

Jazeker!

 

Zo zijn wij gecertificeerd jurylid bij de:

KCBS (Kansas City BBQ Society)

WBQA (World BBQ Association)

SCA (Steak Cookoff Association)

En sponsor van:

NKBBQ (Nederlandse Barbecue Stichting)

 

Daarnaast heb ik, samen met twee andere juryleden, een eigen BBQ-wedstrijdteam onder de naam Beter wordt het niet BBQ-Team.

U begrijpt dat wij veel met BBQ'en bezig zijn, maar dat vinden wij heerlijk,

wij doen dat uit PASSIE!

Meer lezen over ons wedstrijd BBQ team? KLIK!

Waarom kiezen voor HangBelly BBQ

Bij HangBelly BBQ

zijn we pas tevreden

als u tevreden bent

Zo hebben wij altijd eerst contact met u , het maken van een standaard menu is misschien makkelijk maar in onze optiek heeft elke klant zijn eigen wensen want alleen zo kan het een TOP feest worden!

Bij HangBelly BBQ overtreffen we graag

uw verwachtingen

Het mooiste vinden wij het als u en uw gasten na afloop tegen ons zeggen dat het echt boven verwachting was, zo heerlijk en zo goed verzorgd! Want wij weten hoe mond-tot-mond reclame werkt en daar zijn we trots op.

Bij HangBelly BBQ

begrijpen we dat vlees

van dieren komt.....

En daarom vinden wij dat deze dieren een goed leven gehad moeten hebben, Vrije uitloop kippen, scharrelvarkens en biologisch gehouden runderen. Eerlijk vlees en dat proeft u!

HangBelly BBQ

Nu ook Gecertificeerd WEBER Demo Kok

en Gecertificeerd

WEBER Workshop Chef

Natuurlijk blijven we bij HangBelly BBQ investeren in onze toekomst en opleidingen. Zo zijn wij er trots op dat HangBelly BBQ nu officieel door WEBER gecetrificeerd is om namens WEBER Demonstraties en Workshops te verzorgen. Het kan dus zomaar gebeuren dat u ons bij een WEBER Dealer tegenkomt!

CERTIFIED BY WEBER

Bij HangBelly BBQ

werken uitsluitend

enthousiaste mensen

Alleen als alles optimaal verloopt ervaart u de perfecte dag en dat is wat u wilt op uw feest,. Bij HangBelly BBQ werken we uitsluitend met mensen die een liefde hebben voor BBQ, gastvriendelijkheid en service om u en uw gasten de onvergetelijke BBQ ervaring te geven waar u nog lang met plezier aan terug zult denken.